Segell de qualitat d'IQUA
 
 
#Assessoria comptable de la seva empresa a Girona i Barcelona#    
 
height=60 src="http://www.google.com/talk/service/badge/Show?tk=z01q6amlq4emmmj3g8jvr54pt0i877s2rjgiu26eq8bc07m1edcbbnouq0qoakfcojcor0bpnl0ek0c8vm5g5b0hj472hra9nbp75pjju9rnr3ii4asv6oc928ctos5s4l70gl9dc4adn9jrd13g1jmgvvm5ktn89vflpdt2tl9vvj8e3j57l4eqresktmiuqeg&w=200&h=60" frameBorder=0 width=200 allowTransparency>
A Més Marge.net ens dediquem a ajudar a millorar la gestió de la seva petita o mitjana empresa. Si necessita de manera puntual o periòdicament serveis d'assessoria comptable o bé a distància o bé presencials (que l'assessor estigui presencialment en el seu negoci amb la periodicitat que s'acordi) a la seva empresa, per poder fer un millor seguiment dels seus resutats i de l'evol.lució econòmica i financera del seu negoci o per qüestions concretes com anàlisi de balanços, planificació econòmica i financera o per aconseguir una més òptima adequació de la seva comptabilitat a la normativa comptable i fiscal de manera continuada o en moments concrets com el tancament de l'exercici o tancaments parcials o com a suport al seu departament d'administració, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. També oferim serveis de coordinació i supervisió del seu departament de comptabilitat o econòmic financer.

Consulti'ns sense compromís omplint el formulari, cliqui aquí sisplau.

Si ho prefereix, per contactar envii un correu electrònic a
info @ mesmarge.net
o truquin's al 619 166 326


 
 
#Assessoria comptable de la seva empresa a Girona i Barcelona#    
 

Serveis d'interès per a empresaris
CONTACTAR
   
oferim serveis a Girona i Barcelona, consulti'ns sense compromís per a altres ubicacions.
mesMarge.neT, C/Sant Dionís 36, 17190 Salt, Girona, Catalunya , Correu electrònic: info (arrova) mesmarge (punt) net
© Fermí Gallart i Sullà 2001-2010. Economista col·legiat 8492 en el Col·legi de Economistes de Catalunya N.I.F.: 40307032S
Principis deontològics de la professió d'Economista publicats per el Col·legi d'Economistes de Catalunya


També consulti'ns si necessita els serveis d'un comptable a hores o a temps parcial extern per paquets d'hores, o té necessitat un comptable a hores.Que fem a mes Marge.neT? : ens dediquem a ajudar a millorar la gestió de la seva petita o mitjana empresa i ho fem treballant amb vosté i amb les persones responsables de de la seva empresa en l'àrea comptable, econòmica o financera i especialment en l'àmbit de l'anàlisi i la planificació i el control de gestió. Si ens necessita per a projectes a curt o mig termini o per a intervencions puntuals especialitzades que complementin el seu departament de gestió (supervisió comptable, anàlisi de balanços, previsions de resultats, pressupostos de tresoreria, plans d'inversió i finançament, tancament abans d'impostos, tancament d'exercici, control de gestió , creació d'empreses, etc). Els nostres serveis són més adequat per la petita empresa Contacti amb nosaltres. Gràcies.
Si necessita també serveis d'assessoria que incloguin realització de la comptabilitat , el “fer” o “portar” la comptabilitat, bé sigui a a hores a les instal·lacions de la seva empresa o de manera totalment externa a Barcelona o Girona, contacti'ns també i li farem un pressupost sense compromís.

  Margenneto.com Serveis professionals d'anàlisi i planificació econòmica i financera a distància per a pimes  

També tenim serveis a mida per a associacions, entitats sense ànim de lucre, ONGs o qualsevol entitat del tercer sector Tresorer virtualSi vol escoltar com el podem ajudar en la gestió de la seva empresa:

Com el podem ajudar des de Més marge

Comptabilitat externa per empreses