Segell de qualitat d'IQUA
 
 
# Gestió comptable, econòmica i financera . Serveis professionals a Girona i Barcelona#   
 
Què fem?

Complementem la part de gestió comptable, econòmica i financera i d'administració en general de la seva petita empresa ajudant-lo/la a vostè i a les persones responsables de la seva administració com si es tractés d'un director financer extern.


Perquè ho fem?

Perquè sabem que les seves necessitats són centrar-se en el seu negoci i quan l'empresa va creixent l'administració es va complicant, perquè sabem que la pressió de la gestió diària no permet coses com exemple planificar, analitzar , controlar la gestió, implementar millores , etc.

Com ho fem?

Ho podem fer presencialment en col·laboracions a temps parcial o per paquets de temps en hores en funció de les seves necessitats, o en projectes o tasques concretes ( vegi aquí possibles serveis que li podem oferir ) i també ho podem fer a distància ( especialment la part d'anàlisi i planificació comptable, econòmica i financera ) . Ho fem de manera professional i amb tracte personalitzat.

Quant costa?

El cost serà flexible en funció de les seves necessitats i menor que si hagués de contractar una persona a temps complert .Demani'ns pressupost sense cap compromís. Deixi'ns que l'ajudem!


Consulti'ns sense compromís omplint el formulari, cliqui aquí sisplau.
 
 
# Gestió comptable, econòmica i financera. Serveis professionals a Girona i Barcelona#   
 

Serveis d'interès per a empresaris
CONTACTAR
   
Oferim a Barcelona i Girona (per altres ubicacions consulti'ns sense compromís) serveis de direcció financera externalitzada o de director financer extern per tasques o coses determinades o per paquets d'hores en funció de les seves necessitats concretes. Som especialistes en planificació econòmica i financera i control de gestió en petita i mitjana empresa i en microempresa. Consulti'ns sense cap cmpromís.
mesMarge.neT, C/Sant Dionís 36 2 A, 17190 Salt, Girona, Catalunya , Correu electrònic: info (arrova) mesmarge (punt) net
© Fermí Gallart i Sullà 2001-2004. Economista col·legiat 8492 en el Col·legi de Economistes de Catalunya N.I.F.: 40 307 032 S
Principis deontològics de la professió d'Economista publicats per el Col·legi d'Economistes de Catalunya


Web associada (en castellà) Margen neto.com : Servicios profesionales de análisis y planificación contable, económica y financiera para mejorar la gestión de la pyme (Serveis professionals d'anàlisi i planificació comptable, econòmica i financera per a millorar la gestió de la petita i mitjana empresa).Que fem a mes Marge.neT? : ens dediquem a ajudar a millorar la gestió de la seva petita o mitjana empresa i ho fem treballant amb vosté i amb les persones responsables de de la seva empresa en l'àrea comptable, econòmica o financera i especialment en l'àmbit de l'anàlisi i la planificació i el control de gestió. Si ens necessita per a projectes a curt o mig termini o per a intervencions puntuals especialitzades que complementin el seu departament de gestió (supervisió comptable, anàlisi de balanços, previsions de resultats, pressupostos de tresoreria, plans d'inversió i finançament, tancament abans d'impostos, tancament d'exercici, control de gestió , creació d'empreses, etc). Els nostres serveis són més adequat per la petita empresa Contacti amb nosaltres.

Director financer autònom a Barcelona
Director financer autònom a Girona

També tenim serveis a mida per a associacions, entitats sense ànim de lucre, ONGs o qualsevol entitat del tercer sector Tresorer virtual

Gràcies.

Serveis d'interès per a empresaris
Entrevista a Fermí Gallart en el programa "Parlem d'empresa" explicant el serveis de director financer extern (arxiu mp3 de 3,2 Mb) que la seva petita o mitjana empresa pot contractar gràcies a Més Marge, i per un cost flexible gaudir d'aquests serveis de valor afegit que li seran de gran ajuda a la hora de gestionar la seva pime o microempresa. Complementi el seu departament d'administració, o econòmic financer contractant paquets d'hores en funció de les seves necessitats concretes. Serveis de direcció financera externalitzada o en outsourcing (externalització) per paquests de temps.
  Margenneto.com Serveis professionals d'anàlisi i planificació econòmica i financera a distància per a pimes  
Si vol escoltar com el podem ajudar en la gestió de la seva empresa:

Com el podem ajudar des de Més marge

Entrevista a Fermí Gallart sobre Més Marge per a Actualitat Empresarial