Director financer autònom a Girona ¿li cal un director financer autònom?Si li cal a la seva empresa dels serveis d'un director financer autònom a Girona, contacti amb +marge i ens posarem amb contacte amb vostè per fer-li un pressupost segons les necessitats concretes de la seva empresa, sense cap compromís.

Gaudeixi de la facilitat de tenir un responsable financer de gestió a la seva empresa només per les necessitats específiques del seu negoci , bé sigui per paquets d'hores o per feines concretes.

Gaudeixi de serveis com:

 • Control de gestió
 • Reporting ad hoc
 • Organització de l'àrea de finances i/o administració
 • Supervisió i coordinació comptable
 • Planificació econòmica i financera

  i altres que moltes vegades no es fan per no disposar d'estructura i/o de temps amb el resultat que la gestió de l'empresa no es fa correctament.

  Els serveis són adequats per tot tipus de pimes com també pel cas especific de les microempreses i seran personalitzats a les necessitats concretes de la seva empresa ja que poden ésser des de , posem per cas, per unes hores setmanals, quinzenals, mensuals, trimestrals o com convingui per només haver de tenir el cost dels serveis d' un director financer estrictament necessaris i a més també gaudirà de comoditat, donat que només haurà de pagar una factura a fi de mes per els serveis.

  Si està interessat /interessada en els serveis de un director financer autònom extern a Girona per paquets de temps i/o temes concrets, no ho dubti, contacti amb +marge a través del nostre apartat de contacte, i l'informarem sense cap compromís per part seva.

  Escolti com el podem ajudar en la gestió de la seva empresa:

  Com el podem ajudar des de Més marge


  ( entrevista sobre que fem a Més Marge )

  Si vol que ens posem en contacte amb vosté, ompli sisplau el formulari de contacte o envii'ns un correu electrònic a info [arrova] mesmarge [punt] net

 • Intermón Oxfam i les Pimes per al Desenvolupament
  Web certificada per IQUA, servei independent de certificació de qualitat.
  Empresa col·laboradora amb el programa TRANSFORMA d'Intermón Oxfam.
  Més Marge: C/Sant Dionís 36 2 A, 17190 Salt, Girona, Catalunya, Correu electrònic © Fermí Gallart i Sullà 2001-2011. Economista col·legiat 8492 en el Col·legi de Economistes de Catalunya, N.I.F.: 40307032S
  Oferim serveis a Barcelona, Girona i tots els països catalans, consulti'ns sense compromís.
  Segell de qualitat IQUA

  Principis deontològics de la professió d'Economista publicats pel Col·legi d'Economistes de Catalunya.


  Hem tingut i tenim clients de direcció financera externa , de director financer autònom a les comarques Gironines, per exemple a Girona, Figueres, Banyoles, Salt. També oferims serveis de director financer autònom a Barcelona.