Director financer autònom a Barcelona ¿li cal un director financer a Barcelona?Si necessita a la seva empresa dels serveis d'un director financer autònom a Barcelona, contacti amb +marge i ens posarem amb contacte amb vostè per fer-li un pressupost segons les necessitats concretes de la seva empresa, sense cap compromís.

Gaudeixi de la facilitat de tenir un responsable financer de gestió a la seva empresa només per les seves necessitats específiques, bé sigui per paquets d'hores o per feines concretes.

Pot gaudir de serveis com:

 • Control de gestió
 • Organització de l'àrea de finances i/o administració
 • Disseny de processos i circuits administratius
 • Supervisió i coordinació comptable
 • Reporting ad hoc
 • Planificació econòmica i financera
 • Previsions i plans operatius econòmics i financers del exercici

  i altres que moltes vegades no es fan per no disposar d'estructura i/o de temps amb el resultat que la gestió de l'empresa no es fa correctament.

  Els serveis seran personalitzats a les necessitats concretes de la seva empresa ja que poden ésser des de , posem per cas, per unes hores setmanals, quinzenals, mensuals, trimestrals o com convingui per només haver de tenir el cost dels serveis d' un director financer estrictament necessaris i a més també la relació contractual serà còmoda , donat que només haurà de pagar una factura a fi de mes pels serveis.

  Si està interessat /interessada en els serveis de un director financer autònom extern a Barcelona per paquets de temps i/o temes concrets com reforç en determinades èpoques de més feina o per substitucions puntuals del seu personal , no ho dubti, contacti amb +marge a través del nostre apartat de contacte, i l'informarem sense cap compromís per part seva.

  El serveis que oferim són idonis per a petites i mitjanes ja siguin familiars, de socis industrials o de socis professionals, posem per cas, així com també per microempreses, empreses més petites que no poden dedicar temps ni recursos a aquestes qüestions amb el resultat que es gestiona a cegues amb totes les conseqüències negatives que això pot comportar com ara no planificar , trobar-se amb sorpreses desagradables de manca de tresoreria per no haver-ho fet, treballar molt per tenir poc benefici, etc..

  Escolti com el podem ajudar en la gestió de la seva empresa:

  Com el podem ajudar des de Més marge


  ( entrevista sobre que fem a Més Marge )

  Si vol que ens posem en contacte amb vosté, ompli sisplau el formulari de contacte o envii'ns un correu electrònic a info [arrova] mesmarge [punt] net

 • Intermón Oxfam i les Pimes per al Desenvolupament
  Web certificada per IQUA, servei independent de certificació de qualitat.
  Empresa col·laboradora amb el programa TRANSFORMA d'Intermón Oxfam.
  Correu electrònic © Fermí Gallart i Sullà 2001-2011. Economista col·legiat 8492 en el Col·legi de Economistes de Catalunya, N.I.F.: 40307032S
  Oferim serveis a Barcelona, Girona i tots els països catalans, consulti'ns sense compromís.
  Segell de qualitat IQUA